WellnessOnline opettajat

Notebook

Lisbeth

Olen Lisbeth Taivasmaa,  kehonhuollon ammattilainen, äiti, tytär, luonnon ja elämän rakastaja. Opetan tietoista läsnäoloa, kehonhuoltoa, meditaatiota ja järjestän retriittejä sekä hyvinvoinnin- ja työkyvyn -työpajoja tarpeeseen. Olen korkeakoulutukseltani taiteilija ja tradenomi sekä opiskellut kasvatustieteitä.  

ONLINE-palvelumme  www.wellnessonline.fi rakentui yhdessä puolisoni kanssa tuotettuna. Sivusto on hyvinvoinninpalvelu kotikäyttöön Suomen laajuudessa. 

Notebook

Inari

Olen Inari Nikkanen sertifioitu joogaohjaaja (RYT200) ja valtiotieteiden kandidaatti. Opetan dynaamista hathajoogaa, jossa liike ja hengitys yhdistyvät virtaavaksi kokonaisuudeksi. Tämän lisäksi ohjaan myös yin yang -hathajoogaa, jossa dynaaminen harjoitus kietoutuu lempeään yin-joogaan.
Olen kiinnostunut siitä, miten fyysinen asanaharjoitus pureutuu pintaa syvemmälle ja miten toisaalta asanaharjoitusta voi syventää esimerkiksi bandhatekniikalla. Ensimmäisen kerran tutustuin astangajoogaan 11-vuotiaana, ja jooga on kulkenut mukana elämäni erilaisissa vaiheissa. Uskon, että säännöllinen joogaharjoitus voi lisätä empatiaa niin itseä kuin muita eläviä kohtaan.Notebook

Jarno

Jarno Mäkelä on harrastanut joogaa vuodesta 1998 ja opettanut sitä työkseen vuodesta 2005. Iyengarjoogan opettajaksi Jarno valmistui 2012 ja on sittemmin jatkokouluttautunut Junior Intermediate II -tasolle. Jarno on myös osteopaatti AMK, mikä antaa oman sävynsä hänen opetukseensa. Hänen aiempi koulutuksensa on kaupan alalta Lontoosta. Joogan lisäksi Jarno harrastaa mm. tanssia ja melontaa, ja pitää monipuolisuutta tärkeänä osana joogan harjoittamista.

Notebook

Marika

Nimeni on Marika Holmström ja olen ravintovalmentaja ja joogaohjaaja. Ravintovalmennus on lempeä tapa saada oma terveys ja hyvinvointi tasapainoon. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu ravinnon, elämäntapojen ja elämän muiden osa-alueiden välisestä tasapainosta. Lähestymiseni joogaan on enemmänkin henkinen kuin fyysinen. Minulle joogaharjoitus on matka itseeni sekä tapa jolla saan yhteyden kehooni ja vilkkaan mieleni rauhoittumaan. Tavoitteenani ohjaajana on auttaa sinua laskeutumaan tähän hetkeen, sekä löytämään lempeys ja myötätunto itseäsi kohtaan matolla ja maton ulkopuolella.

Notebook

Juuli-Maria

Juuli-Maria Vuori on hyvinvointivalmentaja, Sertifioitu joogaohjaaja (RYT-200), Lightfulness Coach (henkisen hyvinvoinnin ohjaaja) sekä pitkän linjan HR-ammattilainen monipuolisista henkilöstöhallinnon tehtävistä. Vastuualueenaan Juuli-Marialla on ollut 200 henkilön henkilöstöjohtaminen, rekrytointi ja esimiesten valmentaminen.


Notebook

Anna Maija

Anna Maija Siljander on joogaopettaja (Seasonal Yoga, RYT 200), tietoisuusvalmentaja ja aikuiskasvattaja (KM).
Kehotietoisuus oppimisen ja ihmisenä kasvun edistäjänä sekä luontaisten rytmien vaikutukset ovat pitkäaikaiset Anna Maijan innostuksen aiheet.
Anna Maija sunnittelee joogaharjoitukset sopimaan yhteen vuodenaikojen ja luonnon muuttuvien energioiden meille luomiin tarpeisiin. Tavoitteena on, että opit tuntemaan joogaliikkeet niin kehossasi kuin mielessäsikin lisäten siten kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Notebook

Linda

Linda Kokkila toimii Personal Trainerina ja hän haluaa omalta osaltaan tuoda iloa ja energiaa elämäänne liikunnan avulla.

Notebook

Anup Henrikki

Anup Henrikki Takarautio on meditoinut ja käyttänyt/opettanut holistista kehoterapiaa yli 30 vuoden ajan.

Notebook

Onerva

Notebook

Samuli "Teho"

Muusikko, koulutettu hieroja, Jooga-pilates ja meditaation ohjaaja.

Samuli Teho Majamäki opiskeli hierojaksi ja Jooga-pilates ohjaajaksi Australiassa vuosina 1999-2002, suoritti ”remedial massage” diploman opiskellen myös Shiatsua Sydneyssä Nature Care collegessa ja valmistui sieltä hierojaksi vuonna 2001. Yogalates ohjaaja koulutuksen hän teki Byron Bayssa vuonna 2002. Meditaatio- ja itsetuntemusharjoitukset ovat olleet tärkeänä osana Majamäen elämää vuodesta 1995 lähtien eri opettajien johdolla. 


Notebook

Annika

Annika Schulman on pilatesohjaaja, ratsastuksenopettaja ja ammattivalmentaja sekä kehotietoisuuteen erikoistunut personal trainer, joka on valmentanut ratsastajia 25 vuotta ja ohjannut pilatesta yli 10 vuotta. Annikan intohimo on kehon ja mielen yhteistyö sekä ihmisen ja hevosen välinen vuorovaikutus. Annika auttaa ratsastajia sekä hevosen selässä, maasta käsin hevosten kanssa että ilman hevosia tehtävissä harjoituksissa.


Hello!