WellnessOnline opettajat

Notebook

Lisbeth

Liisa Erika "Lisbeth" Taivasmaa on WellnessOnlinen perustajajäsen ja wellness-opettaja. Lisbethin yksilöllinen ja tarkka ohjaus, linjaus, huomion siirtäminen ja pysähtyminen tähän hetkeen kehittää meitä tiedostamaan kuinka voimme ja mitä oikeasti haluamme elämältä.

Notebook

Inari

Notebook

Jarno

Jarno Mäkelä on harrastanut joogaa vuodesta 1998 ja opettanut sitä työkseen vuodesta 2005. Iyengarjoogan opettajaksi Jarno valmistui 2012 ja on sittemmin jatkokouluttautunut Junior Intermediate II -tasolle. Jarno on myös osteopaatti AMK, mikä antaa oman sävynsä hänen opetukseensa. Hänen aiempi koulutuksensa on kaupan alalta Lontoosta. Joogan lisäksi Jarno harrastaa mm. tanssia ja melontaa, ja pitää monipuolisuutta tärkeänä osana joogan harjoittamista.

Notebook

Marika

Nimeni on Marika Holmström ja olen ravintovalmentaja ja joogaohjaaja. Ravintovalmennus on lempeä tapa saada oma terveys ja hyvinvointi tasapainoon. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu ravinnon, elämäntapojen ja elämän muiden osa-alueiden välisestä tasapainosta. Lähestymiseni joogaan on enemmänkin henkinen kuin fyysinen. Minulle joogaharjoitus on matka itseeni sekä tapa jolla saan yhteyden kehooni ja vilkkaan mieleni rauhoittumaan. Tavoitteenani ohjaajana on auttaa sinua laskeutumaan tähän hetkeen, sekä löytämään lempeys ja myötätunto itseäsi kohtaan matolla ja maton ulkopuolella.

Notebook

Anna Maija

Anna Maija Siljander on joogaopettaja (Seasonal Yoga, RYT 200), tietoisuusvalmentaja ja aikuiskasvattaja (KM).
Kehotietoisuus oppimisen ja ihmisenä kasvun edistäjänä sekä luontaisten rytmien vaikutukset ovat pitkäaikaiset Anna Maijan innostuksen aiheet.
Anna Maija sunnittelee joogaharjoitukset sopimaan yhteen vuodenaikojen ja luonnon muuttuvien energioiden meille luomiin tarpeisiin. Tavoitteena on, että opit tuntemaan joogaliikkeet niin kehossasi kuin mielessäsikin lisäten siten kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Notebook

Linda

Linda Kokkila toimii Personal Trainerina ja hän haluaa omalta osaltaan tuoda iloa ja energiaa elämäänne liikunnan avulla.

Notebook

Anup Henrikki

Anup Henrikki Takarautio on meditoinut ja käyttänyt/opettanut holistista kehoterapiaa yli 30 vuoden ajan.

Notebook

Onerva

Notebook

Samuli "Teho"